Däckteam

Bli franchisetagare

 

En av de stora fördelarna med Däckteam är att vi äger oss själva. Alla verkstäder är delägare och drar nytta av de positiva värden som är kopplade till vårt gemensamma varumärke - Däckteam. Vi vill inte bygga en kedja åt någon däcktillverkare eller något utomstående bolag. Vi vill bygga en kedja för medlemmarna själva. Detta innebär också att vi är leverantörsoberoende. Vi som kedja förhandlar centralt med de leverantörer vi har valt ut för att ge dig som medlem de bästa villkoren gällande priser, leveranssäkerhet och kvalitet. Låter det intressant med bättre förutsättningar?

Vi strävar efter att ha en slimmad, erfaren central organisation som utvecklas tillsammans med våra medlemmar. Vår övertygelse är att det krävs ett långsiktigt tänkande för att bygga ett riktigt starkt lag. Därför bjuder vi bara in verkstäder som vi efter noggrann utvärdering känner kan komplettera oss på rätt sätt. Skulle du vilja vara en i laget?

Är du intresserad av att vara med i Sveriges största team inom däck och fälg? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig inom kort.
Däckteam i Sverige AB, Agneslundsvägen 14, 212 15 Malmö
Tel: 040-611 89 10, fax: 040-611 13 36, info@dackteam.se

"Sveriges mest lönsamma däckkedja" - se film

Bookmark and Share