Däckteam

Fälgväljare - Rautamo

 

Rautamo – En renodlad leverantör av lättviktsfälgar

När vi talar om finska Rautamo så är det många bilister som känner till det namnet som en säker grossist av lättviktsfälgar i bra design med hög kvalitet. Denna leverantör av lättviktsfälgar grundades i Finland 1986, och har sedan dess exporterat sin kvalitets fälgar av olika fabrikat över hela Europa. Rautamo har även ett grossistlager i Sverige som ligger i Vimmerby. I Vimmerby finns ett stort lager av upp till 30 000 fälgar för att kunna förse den svenska marknaden med kvalitativa fälgar. Det svenska dotterbolaget går under namnet Rautamo Wheel Fashion AB och etablerades 2006, för att kunna förse svenska bilister med de många fabrikat av fälgar som tillhandahålls.

Du hittar många märken och modeller av lättviktsfälgar från Rautamo Wheel Fashion AB

Denna importör av fälgar från hela världen har inriktat sig på att tillhandahålla ett brett sortiment av fälgar som passar alla, så att det finns ett sortiment med fälgar till alla bilar. Rautamo har även specialiserat sig på att inneha många typer av sport- och racingfälgar för alla de bil-älskare som vill fixa till ett tufft och fräscht utseende på sin bil. Här är ett litet axplock av de olika fälgfabrikat som du hittar i deras stora sortiment.

  • BROCK: En tillverkare av kvalitetsfälgar som går under två olika märken. Dessa är Brock och RC Design, och deras sortiment innehåller lättviktsfälgar i över 50 olika typer av design från 13-22 tum.
  • STANCE: Efter 15 år i branschen så är denna tillverkare av fälgar något att ge sitt fulla förtroende. Här tillverkas det lättviktsfälgar i storlekar mellan 15-20 tum som lämpar sig perfekt till de vanliga personbilar, SUV och crossovers som tar oss till och från våra arbeten varje dag.
  • OXIGIN: Här pratar vi sport- och racingfälgar av högsta kaliber, som gör denna tillverkare till något för alla sportbilsfantaster. Med en enastående kvalitet och design samt ett färgval som verkligen syns, så kommer alla i kvarteret glömma bort vilken bil du har. Nu kommer de bara att stirra sig blinda på fälgarna.
  • VOSSEN: En fälg-tillverkare av rang. Vossen är ett välkänt märke i fälgbranschen som kommer från USA, och har en stil och design som får varje bil som bär deras fälgar att stå ut i den stora massan. Vossen fälgar finns till alla bilar med en ägare som vill utstråla stil och samtidigt få en verkligt bra fälg på sin bil.
  • MOMO: Detta är ett fälgmärke som skapades första gången redan 1964, och har satt ett djupt spår av förtroende i alla som någon gång provat en fälg från deras sortiment. Momo är ett märke med en design som ligger åt det sportiga och moderna snittet, men har ett sortiment av modeller som passar de flesta nyare bilar.

Hos Däckteam hittar du lättviktsfälgar från Rautamo

På Däckteam erbjuder vi alla kunder fälgar från Rautamo. Kontakta oss via någon av våra många återförsäljare, eller använd Rautamos fälgväljare här nadanför för att söka efter din favoritfälg och beställa online. På Däckteam har vi satt kvalitet före kvantitet och vet vad du behöver som kund. Därför erbjuder vi enbart fäljar från erkänt skickliga tillverkare och leverantörer.

Bookmark and Share