Däckteam

Fälgväljare - Specialfälgar

 

Snygga specialfälgar online

Specialfälgar kan göra underverk för din bil! Hos Däckteam hittar du specialfälgar från bland annat Nitro, Advanti och BM Bari. Skapa ett helt nytt intryck och utseende på din bil med våra specialfälgar.

Fälgar är, liksom däck, uppdelade i vinter- och sommarsortiment. Vinterfälgar är byggda för att motstå kyla, väta och is. De monteras med ett passande vinterdäck. Till sommardäcket bör du välja en sommarfälg. Om du har frågor om dimensioner eller om du är osäker på vilken fälg som passar dina däck bäst är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig!

Vilka specialfälgar ska jag välja till min bil?

Det kan vara svårt att föreställa sig hur fälgarna kommer se ut på just din bil. Det är vi på Däckteam medvetna om. Därför erbjuder vi våra kunder en fälgväljare, där du kan prova fälgarna på din bil. Så här går du till väga:

  • Du skriver in din bils registreringsnummer i det översta vänstra hörnet och trycker på enter.
  • Nu laddas en bild på en liknande modell.
  • Du kan även ladda upp din egen bild eller välja andra bilder från biblioteket längst ner i det högra hörnet.
  • Montera nu de fälgar som du vill prova på din bil. Det gör du genom att klicka på önskad fälg i listen längst ner.

Tänk på att välja rätt dimension till dina fälgar så de passar dina existerande däck. När du hittat de perfekta fälgarna så är det bara att beställa. Du kan också välja att dela bilden på sociala medier för att få lite feedback från dina vänner.

Välj exempelvis den tuffa fälgen Advanti Raptor i matt grafit om du vill sticka ut från mängden eller den spindelliknande fälgen MSW 85 M. Gun med sin snygga design. Det finns många produkter att välja bland hos Däckteam och dessutom till mycket fördelaktiga priser.

 

 

Handla snygga fälgar online

Med fälgar kan man skapa ett helt nytt intryck av sin bil. Genom att köpa specialfälgar online från ex. Advanti får man en trendsäker fälg med racingkänsla. Visste du att Advanti Racing levererar fälgar till Formel 1-teamet Mercedes AMG Petronas? En specialfälg från Nitro Wheels ger dig en högkvalitativ fälg med sportkänsla. Den högteknologiska tillverkningsprocessen gör att fälgarna blir lätta och slitstarka. Hos Däckteam kan du vara säker på att få produkter av högsta kvalitet. Våra däck och fälgar säljs inte bara online utan även via de över 100 anslutna verkstäderna i landet. Du kan enkelt boka däckservice och verkstadstjänster och samtidigt få bra pris på nya däck och fälgar. På vår hemsida hittar du en förteckning över verkstäder som samarbetar med Däckteam.

Köp specialfälgar hos Däckteam

Däckteam samarbetar med leverantören Specialfälgar och kan på så vis erbjuda aluminiumfälgar, stålfälgar och övriga fälgar till bästa pris. Företaget har funnits sedan 1993 och är idag en av de största leverantörerna av fälgar i Sverige. Det är inte bara sport- och racingbilar som passar i specialfälgar. Varför inte transportera familjen med stil eller lägga lite extra krut på firmabilens utseende? Beställ dina fälgar online hos Däckteam redan idag!

Bookmark and Share