Andréns Gummiverkstad AB

BESÖKSADRESS

Stenkolsgatan 17
417 07 Göteborg

Visa vägbeskrivning

Öppettider
måndag
07:00 - 16:00
tisdag
07:00 - 16:00
onsdag
07:00 - 16:00
torsdag
07:00 - 16:00
fredag
07:00 - 16:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt
Frukoststängt
09:00-09:30
Lunchstängt
13:00-13:30

Om Andréns Gummiverkstad AB

Välkomna till Däckteam i Göteborg. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Andréns Gummiverkstad ligger lättillgängligt i centrala Göteborg, på Stenkolsgatan 17 på Ringön. Kommer du längs med Ringögatan hittar du vår verkstad bakom Padel Center.

Verkstaden har funnits på samma adress sedan 1956 men företaget har varit verksamt sedan 1926. Vi på Andréns Gummiverkstad jobbar med allt från att förse skottkärror till stora entreprenadmaskiner med däck, fälg och annan service. Det enda man i dagsläget inte kan erbjuda service för är cyklar, mopeder och motorcyklar. Att förvara dina däck på förvaring på vårt däckhotell innebär att de ligger inomhus i torr, sval och mörk miljö för optimal förvaring, allt för att förlänga däckens livslängd. Vår verkstad och erbjuder förutom däck- och fälgservice även dygnet-runt-jour till våra kunder.

Personalen hos Andréns Gummiverkstad är mycket erfaren och kunnig och hjälper dig gärna med rätt val av däck för just dina behov. Hos oss kan du komma när du har tid, vi har drop-in-tider!

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Välkommen till Andréns Gummiverkstad!