Avslutade tävlingar

På den här sidan sparar vi våra avslutade tävlingar. Det är alltså inte tävlingar som du kan delta i nu. Vi publicerar inte namn på några vinnare här utan alla blir kontaktade via mail eller telefon.

(Publicerad 180425)

Facebooktävling:

Delta i tävlingen på vår Facebooksida ”Däckteam i Sverige AB

Sommaren närmar sig och vi är nyfikna på att höra ditt allra bästa tips inför sommarens lediga dagar. Dela med dig av ditt bästa sommartips, ett litet krav bara, ordet ”sommardäck” måste finnas med i texten. Ett plus är även om du gillar Däckteam i Sverige AB samt gillar och delar detta inlägg.

Tävlingen avslutas onsdagen den 9 maj kl. 12.00 och vinnaren presenteras kort därefter. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.
Lycka till!

(Publicerad 171101)

Tävla med Point S

Köp 4 Winterstar ST från Point S på någon av Sveriges Däckteamverkstäder under tävlingsperioden 1-30/11 2017 och svara på tre frågor för att ha chansen att vinna ett presentkort laddat med 500 kr på Preem.

Tävla med Point S

Svara på de tre frågorna:
1. Vad heter Point S dubbdäck?
2. Under vilken period får man köra med dubbdäck?
3. Vilket år bildades Däckteam?

Skicka en kopia av kvittot samt svar på frågorna till: (glöm inte dina kontaktuppgifter)
Däckteam i Sverige AB, Rundelsgatan 14, 211 36 Malmö, eller tavling@dackteam.se
(Kopian av kvittot måste vara oss tillhanda senast 15/12 2017).

TÄVLINGSVILLKOR:
De 200 första personerna som skickar in en kopia av sitt kvitto samt svarat rätt på de tre frågorna ovan vinner ett presentkort på Preem laddat med 500 kr. Totalt kommer 200 st presentkort a’ 500 kr att delas ut. Presentkorten går att använda på valfri Preemstation i Sverige. Vinnarna kontaktas via brev eller mail. Vi reserverar oss mot slutförsäljning samt tryckfel. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Här kan du se våra Point S vinterdäck