Däck från Continental

Continental började tillverka gummirelaterade produkter redan 1871, och har sedan 2007 legat på en stadig fjärde plats bland världens tillverkare av gummidäck till fordon. Största delen av Continentals produktion är bildäck till personbilar. Företaget finns idag representerat över hela världen och tar största delen råvaran till sina kvalitetsdäck för bilar från världens största gummiproducent, Thailand. Detta betyder att du alltid kan vara säker på att du får högsta möjliga kvalitet på det gummi som används i tillverkningen av detta internationella företags last- och personbilsdäck.

Continental ligger i frontlinjen av den teknologiska och innovativa utvecklingen när det gäller säkra och kvalitativa bildäck anpassade för personbilar och SUV. Continental erbjuder sommardäck och vinterdäck med lång livslängd och goda köregenskaper när det kommer till balans- och väghållning. Forskningsteamet på Continentals huvudkontor i Hannover, Tyskland, strävar ständigt efter att utveckla sina kvalitetsprodukter för en tryggare och säkrare körning.

Däck från Continental hittar du hos Däckteam

Hos Däckteam, som är återförsäljare av Continental, hittar du alltid bildäck oavsett om det gäller sommardäck eller vinterdäck. Här erbjuds du ett brett sortiment av alla däck som denna tillverkare utvecklar. Som återförsäljare till Continental har vi många olika modeller av bildäck i vårt sortiment, vilket gör att du alltid hittar ett däck som passar just din bil.

Vad som är gemensamt med hela sortimentet av bildäck från Continental är att alla däck håller hög kvalitet och uppvisar bra väghållning. På Däckteam är vi noga med att skapa ett speciellt utvalt sortiment av däck som lämpar sig bra för vårt nordiska väglag.

Vi på Däckteam hjälper dig hela vägen och ser till att du får rätt däck från Continental till din bil

Med anledning av marknadens breda utbud av däck från olika leverantörer kan det vara svårt att veta vilka däck man bör ha på sin bil. På någon av Däckteams 150 verkstäder runt om i Sverige kan du lugnt komma in på ett besök och prata om dina däck med välutbildad personal. Vi ser alltid till att du får den information och den hjälp du behöver. Vi förstår däck! Det är därför som vi är Sveriges största Däckkedja när det kommer till däckbyte och fälgar till alla typer av fordon.

Hos oss så får du inte bara vägledning vid ditt köp. Då kan också vara säker på att ditt byte av däck och fälgar blir utfört av välutbildad och erfaren personal. Är du i behov av däckbyte? Ring eller besök oss idag. Med oss kan du prata däck.