Bridgestone

Noranza SUV 001

Dubbfri
Dubbfria

Kör säkert med full kontroll i extrema förhållanden

Besegra snöiga berg och isiga vägar med nya vinterdäcket Noranza (SUV) 001. Däcket finns både för standard- och SUV-fordon och är konstruerat för säker körning i extrema väderförhållanden. Upplev ultimat kontroll när du kör upp till fjälls och känn dig trygg även på vindlande småvägar. Den unika, riktade dubbkonstruktionen skapar ett otroligt isgrepp som ger dig maximal dragkraft och enastående bromseffekt på isiga och snöiga vägar. Kör säkert i vinter med Noranza (SUV) 001.

  • Säkerhet – Enastående styrförmåga och grepp som håller dig trygg på snö och is
  • Enastående kontroll – Extremt bra väggrepp kombinerat med ultimat bromskraft för att ge dig den nödvändiga kontrollen
  • Effektivt isgrepp – Riktade och unikt utformade dubbar ger ett effektivt isgrepp för överlägsen väghållning och bromskraft

 

Köp detta däck genom att kontakta en av våra verkstäder.
På Däckteam värdesätter vi den personliga kontakten för att ditt köp ska bli så bra som möjligt!

Hitta din närmaste verkstad

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig

Eller
Hämta position
Bridgestone Corporation är världens största tillverkare av däck, men även av andra typer av gummiprodukter. Företaget grundades 1931 av Shojiro Ishibasi och expanderade 1988 då Firestone köptes upp. Genom att slå samman dessa två företag kom Bridgestone att bli ett av världens största gummi- och däckföretag. Bridgestones produkter säljs idag i över 150 länder. Räknat i hela världen körs var femte bil med däck från Bridgestone. Bridgestone erbjuder bred variation av däck för att alltid kunna anpassas till den enskilda kunden på bästa möjliga sätt. Bridgestones ambition är att vara världsledande inom däckteknologin.