Däckcenter Borlänge AB

Öppettider
måndag
07:00 - 17:00
tisdag
07:00 - 17:00
onsdag
07:00 - 17:00
torsdag
07:00 - 17:00
fredag
07:00 - 17:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om Däckcenter Borlänge AB

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Däckcenter i Borlänge AB är en modern fullserviceverkstad som sätter dig som kund i fokus. Vi finns här för dig och ger tips, råd, support och uppföljning om det gäller däck, fälgar eller service. Vi jobbar med allt från motorcyklar, personvagnar, lastvagnar, skogsmaskiner, truckar och entreprenadfordon. Vi erbjuder även förvaring i vårt däckhotell så du som kund kan vara säker på att dina däck hanteras på bästa möjliga sätt. Vi samarbetar med välkända partners som Colmec och varumärken som Bridgestone, Continental och Specialfälgar för att bara nämna några.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Välkommen till Däckteam i Borlänge!