Däckcenter i Borås

Öppet idag 07:00 - 16:30
Öppettider
måndag
07:00 - 16:30
tisdag
07:00 - 16:30
onsdag
07:00 - 16:30
torsdag
07:00 - 16:30
fredag
07:00 - 16:30
lördag
stängt
söndag
stängt
Lunchstängt
12:30 - 13:30

Om Däckcenter i Borås

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Däckcenter i Borås ligger på Verkstadsgatan 6, en avfartsväg till Göteborgsvägen och mitt emot Hornbach. Företaget har varit verksamt med nuvarande ägare sedan 2018.

Vi erbjuder däck- och fälgservice för personbil, lastbil, industri, traktor, entreprenad och mc. Hos oss kan du även få hjälp med hjulinställning och AC-service. På vårt däckhotell ligger dina däck försäkrade, tvättade och inspekterade inför varje säsong. Vi hör av oss om dina däck är i behov av reparationer eller du behöver nya däck. Allt för din säkerhet på vägen.

Vår erfarna och kunniga personal hjälper dig gärna med rådgivning så att du får rätt däck som passar din bil och din körstil – Vi vet vilka däck du behöver! Hos oss kan du lita på att få hjälp med allt som rör däck och fälg och att vi dessutom anser oss ge stans bästa service är bara en extra bonus till våra kunder!

Välkommen till Däckcenter i Borås!