Däckcentrum Alingsås

Öppet idag Stängt
BESÖKSADRESS

Kristineholmsvägen 39
441 39 Alingsås

Visa vägbeskrivning

måndag
07:00 - 16:00
tisdag
07:00 - 16:00
onsdag
07:00 - 16:00
torsdag
07:00 - 16:00
fredag
07:00 - 16:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt
Stängt 09:00 - 09:20 samt 12:50 - 13:30

Om Däckcentrum Alingsås

Välkomna till Däckcentrum Alingsås.

Hos oss hittar du däck och fälg till din person- eller lätta lastbil – oavsett märke!

Däckcentrum ägs av Börjessons och är en del av Däckteam med totalt 9 st anläggningar i södra Sverige. Vi kan allt inom däck och har ett stort utbud av produkter och tjänster. Vi erbjuder hjulskifte, däckhotell, hjulinställning samt nyförsäljning av däck och fälgar till din personbil, lätta lastbil, MC, släp/husvagn eller husbil. Givetvis fixar vi även punkteringen. Våra storsäljare är främst Continental, Goodyear, Yokohama och Point-S och vi har ett stort antal leverantörer som förser oss med det bästa marknaden har att erbjuda. Med över 60 års erfarenhet av däck för både bil och lastbil, ger vi våra kunder service, kunskap och trygghet.

Med vår långa erfarenhet så kan vi hjälpa dig på bästa sätt. Boka online eller hör av dig.

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Däckcentrum hittar ni på Kristineholmsvägen 39 i Alingsås. I samma byggnad ligger Börjessons Bil som är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och Volkswagen Transportbilar. Vi erbjuder här service, reparationer och skadereparationer samt reservdelar och tillbehör till dessa bilar! Och givetvis också ett stort utbud av nya och begagnade bilar! Börjessons Bil AB är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2000 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001:1996.

Vi finns även på Facebook, följ oss gärna där – Däckcentrum.

Än en gång välkommen till oss i Börjessons Familjen!