DäckEna AB

Öppet idag Stängt
Öppettider
måndag
07:00 - 17:00
tisdag
07:00 - 17:00
onsdag
07:00 - 17:00
torsdag
07:00 - 17:00
fredag
07:00 - 16:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om DäckEna AB

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Däckena grundades 2012, vi är fem anställda och du hittar oss på Köpcentret Romberga Handelstorg intill Karl Hedin Bygghandel. Vi erbjuder full service på däck, allt från C-däck, LV-däck, entreprenaddäck till lantbruksdäck. Vi bistår även med många andra tjänster som bilverkstad, släpverkstad, jourservice, besiktning (via vår granne) med flera. Självklart har vi även ett däckhotell där vi låter dina däck förvaras tryggt med försäkring. Vi kontrollerar alltid däcken innan det är dags för nästa skifte. Vi är även Autoexperten-verkstad vilket innebär att vi ger service på alla bilmärken med garanti/assistansförsäkring.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Välkommen till oss för hög service av kunnig personal där du som kund alltid står i fokus. Med ett stort lager kan vi ofta hjälpa sig med nya däck inom rimlig tid.

Ta mig till tidsbokningen för att på enklaste sätt boka en tid hos oss, välkommen!