Däckhuset Urban Rydberg AB

BESÖKSADRESS

Gårdsvägen 14
973 47 Luleå

Visa vägbeskrivning

Öppettider
måndag
07:00 - 17:00
tisdag
07:00 - 17:00
onsdag
07:00 - 17:00
torsdag
07:00 - 17:00
fredag
07:00 - 17:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om Däckhuset Urban Rydberg AB

Vi har flyttat till nya lokaler på Gårdsvägen 14!

Vi välkomnar våra kunder till våra stora helrenoverade lokaler på Gårdsvägen 14 (Ytterviken) precis intill Fyrkantens Bildemontering.

Vår verksamhet har funnits i över 30 år och vi erbjuder tjänster inom däck, fälgar, hjulinställning, lättare bilservice samt däckhotell. Du är varmt välkommen att förvara dina däck hos oss så ser vi till att de tvättas och besiktigas inför kommande säsong. Du kan enkelt boka tid direkt på nätet om du föredrar det. Vår personal är mycket erfaren och kunnig och eftersträvar snabb och hög service. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsdäck och fälgar. Hos oss kan du delbetala ditt köp i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.