Däck från Gislaved

Gislaveddäck är lika populär för återförsäljaren som för konsumenter just för den otroliga kvaliteten och pålitligheten dessa däck har. Året var 1905 och bröderna Carl och Wilhelm Gislow tog ett beslut som har haft stor betydelse i hela världens däckhistoria. Från att ha tillverkat galoscher och stövlar började de producera och tillverka gummidäck. Under åren som följde ökade volymen dramatiskt och ytterligare några år senare så såldes det miljonte däcket från fabriken.

Gislaved är specialist på nordiska väderförhållanden. Företaget står för kvalitet, design, och pålitlighet. Tack vare däckens långa livslängd och körkomfort har de blivit en av de världsledande och mest populära däcktillverkarna på marknaden under ett flertal år.

Gislaved sommardäck och vinterdäck

Hos Däckteam hittar du sommardäck och vinterdäck från Goodyear. Däcken har olika egenskaper och alla är konstruerade för varierande typer av väglag och väderförhållanden. Vinterdäck finns både med och utan dubb för att kunna passa just din körning och dessa ska givetvis endast användas den tid på året det är tillåtet. Övrig tid ska sommardäck användas och även här finns ett flertal modeller att välja mellan. Behöver du hjälp med rätt val av däck finns Däckteam alltid nära dig för att ge dig bästa tänkbara service.

Vilket däck från Gislaved passar just ditt fordon?

Självklart beror det på vilken årstid det är. Däcken i sig har olika förutsättningar och detta baseras både på vilken typ av fordon du kör och vilket väglag det är. Gislaved är en av världens ledande säkerhetsexperter inom däck och väglag, så tveka inte att fråga oss om du behöver råd.

Däckteam är en stolt återförsäljare av Gislaveddäck

Välkommen att besöka oss på Däckteam redan idag och beställ dina nya Gislaveddäck, anpassade just för dig. Du kan även se ett urval av våra Gislaveddäck i vår webshop.