Däck från Goodyear

Däck från Goodyear är däck du kan lita på. När du köper däck från Goodyear väljer du en långa tradition av innovation och testvinnande kvalité. Däck från Goodyear är däck som ökar komforten i bilen.

Goodyear är ett globalt och inarbetat varumärke som har över 120 års erfarenhet av däck och innovation. Företaget ser hela tiden till att nyskapande och nya tekniker ligger överst på listan – en anda som genomsyrar hela verksamheten. Ett av de senaste i raden är Goodyears konceptdäck Oxygene som tillverkats för renare och klimatsmartare körning i stadsmiljö.

I övrigt syns Goodyears däck på många kända biltillverkare som BMW, Audi, Porsche, Mercedes m.fl. Företaget tillverkar däck till både personbilar, lastbilar men även till trafikflyg samt gummiprodukter till bilmarknaden. Goodyear har också varit en stolt sponsor inom Formula 1 där många av de tävlande bilarna kört med Goodyear-däck.

Hitta Goodyeardäck hos oss på Däckteam

Däckteam är en stolt återförsäljare av däck från Goodyear och vi har en rad modeller i vårt sortiment. Här kan du hitta däck för både vinterväglag och sommarbruk som erbjuder kompletta möjligheter och mixturer. Några av Goodyears vinterdäck som ofta besitter tekniker som bl.a. Iszoner-mönstret och 2D- och 3D lameller för enklare start och bromsning, heter UltraGrip Ice, UltraGrip Ice Arctic och UltraGrip Ice SUV med 3-i-1 lösning. Exempel på sommardäck är testvinnarna EfficientGrip Performance, Eagle F1 Asymmetric 3 och EfficientGrip SUV i olika utföranden.

Vi hjälper dig att utrusta din bil med rätt däck

Oavsett om det handlar om racing, vardagskörning, industri eller vetenskap och tillverkning, ligger Goodyear i framkant på de flesta områden. Företagets däck har ofta flera lösningar i en, vilken är en av anledningarna till deras framgång. Vi på Däckteam har valt ut modeller som passar nordiskt klimat och skandinaviska förares behov.

Eftersom alla bilar är olika kan det  vara svårt att veta vilka däck som lämpar sig bäst på sin egen bil, speciellt i ett varierande klimat som vi har här i Sverige. Vi på Däckteam erbjuder inte bara Goodyears fenomenala däck utan har även en utökad lista på andra däcktillverkare som kan passa dig som kund. Med våra 150 verkstäder utspridda över hela landet, kan du som är intresserad av ett byte, ett samtal eller extra information om just däck och fälgar, komma in och ta del av vår expertis.

Goodyear cashback kampanj 2019

Ta mig till Goodyears kampanjsida för mer information och hitta närmste Däcktemverkstad.