Däck från Goodyear

Däck från Goodyear är däck du kan lita på. När du köper dessa däck väljer du en lång tradition av innovation och prisbelönt kvalité. Däck från Goodyear är däck som ökar trivselfaktorn.

Idag är Goodyear ett globalt och välrenommerat märke av däck som hela tiden ser till att nyskapande och nya tekniker ligger överst på listan – en anda som genomsyrar hela verksamheten. Ett av de senaste i raden är Goodyear Oxygene som har tillverkats för renare och klimatsmartare körning i stadsmiljö.

I övrigt syns Goodyears däck på många kända biltillverkare som BMW, Audi, Porsche och Mercedes m.fl. Företaget tillverkar däck till både personbilar, lastbilar och även trafikflyg samt gummiprodukter till bilmarknaden. Goodyear har också varit en stolt sponsor inom Formula 1 där många av de tävlande bilarna kört med däck från dom.  

Hitta Goodyears däck hos oss på Däckteam

Däckteam är stolt återförsäljare av Goodyears däck och vi har en rad modeller i vårt sortiment. Här kan du hitta däck för både vinterväglag och sommarbruk som erbjuder kompletta möjligheter och mixturer. Några av Goodyears vinterdäck som ofta besitter tekniker som bl.a. Iszoner-mönstret och 2D- och 3D lameller för enklare start och bromsning, heter UltraGrip Ice, Eagle F1, och Excellence med 3-i-1 lösning. Exempel på sommardäck är Wrangler i olika utföranden samt Cargo Marathon som passar bra mot exempelvis vattenplaning. 

Vi hjälper dig att utrusta din bil med rätt däck

Oavsett om det handlar om racing, vardagskörning, industri eller vetenskap och tillverkning, ligger Goodyear i framkant på de flesta områden. Företagets däck har ofta flera lösningar i en, vilket är en av anledningarna till deras framgång och vi har valt ut modeller som passar nordiskt klimat och skandinaviska förares behov.

Eftersom alla bilar är olika kan det  vara svårt att veta vilka däck som lämpar sig bäst på sin egen bil, speciellt i ett varierande klimat som vi har här i Sverige. Vi på Däckteam erbjuder inte bara Goodyears fenomenala däck utan har även en utökad lista på andra däcktillverkare som kan passa dig som kund. Med våra 150 verkstäder utspridda över hela landet, kan du som är intresserad av ett byte, ett samtal eller extra information om just däck och fälgar, komma in och ta del av vår expertis.