Mora Däck & Fälg AB

Öppet idag Stängt
Öppettider
måndag
07:00 - 16:30
tisdag
07:00 - 16:30
onsdag
07:00 - 16:30
torsdag
07:00 - 16:30
fredag
07:00 - 16:30
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om Mora Däck & Fälg AB

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Mora Däck & Fälg ligger på Dössjonsvägen 23 i Mora, intill riksväg 45. Företaget har varit verksamt sedan 1992 och ägarna är mycket stolta över sin personals stora kunskap och höga servicenivå.

Vår verkstad erbjuder all däck- och fälgservice för personbil, lastbil, industri, traktor, entreprenad och smådäck till skottkärror och annat. På vårt däckhotell ligger dina hjul förvarade i larmförsedda lokaler. De är försäkrade, tvättade och inspekteras inför varje säsong. Vi hör av oss i god tid om dina däck är i behov av reparationer eller du behöver nya däck.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Hos oss erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och vår mycket kunniga och serviceinriktade personal ger dig som kund rådgivning för att du ska så få de däck som är bäst anpassade för din körstil och din bil.

Välkommen till Mora Däck & Fälg!