Aktuellt

Här kan du läsa om det som är aktuellt just nu som tävlingar, kampanjer och inplanerade mässor under året. Håll dig uppdaterad genom att ta ett besök hit med jämna mellanrum!

Varje år har du chansen att träffa representanter från Däckteams olika verkstäder genom att besöka oss i vår monter på olika mässor. Under 2018 kommer vi att ställa ut på kommande mässor:

  • Borgeby Fältdagar, Borgeby, Datum: 27-28 juni 2018

Borgeby Fältdagar startade 1999 och är för dig som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. Varje år möts över 400 internationella och svenska utställare och uppåt 20 000 besökare här under två dagar.
Under Borgebydagarna kan du prova på ny teknik och testköra direkt hos utställarna. Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan i fält. Jordnära fackmässa med tydlig inriktning på den professionella lantbrukaren.

Borgeby Fältdagar samlar experter och utställare till ett nytt tema varje år som växtskydd, energi, bördighet och etablering. Olika temaaktiviteter gör att det finns extra mycket nytt att ta del av på Borgeby Fältdagar. Årets tema är precisionsodling, ett känt begrepp för många lantbrukare som används olika mycket på gårdar runt om i landet.

Öppettider
onsdag 27 juni kl. 9:00-18:00
torsdag 28 juni kl. 9:00-17:00

Du hittar Däckteam i monter K41.

 

  • Husvagn & Husbil, Elmia, Datum: 5-9 september 2018

Elmia Husvagn Husbil är mer än bara en mässa utan en enda stor happening fullt av aktiviteter för dig med ett intresse för det mobila livet. Detta är Skandinaviens största husvagns-och husbilsmässa där alla branschens aktörer samlas på ett och samma ställe och presenterar kommande års modeller. Drygt 36 000 besökare kommer till Elmia Husvagn Husbil varje år.

 

Här kan du se våra avlutade tävlingar