Aktuellt

Här kan du läsa om det som är aktuellt just nu som tävlingar, kampanjer och inplanerade mässor under året. Håll dig uppdaterad genom att ta ett besök hit med jämna mellanrum!

Visste du att Continental och Adidas utvecklat en kollektion löparskor med extra bra grepp?

Nu har du som kund chansen att vinna skor ur kollektionen och uppleva samma fantastiska grepp på löprundan.

Delta i tävlingen genom att:
– Köp 4 st. däck från Continental i en Däckteamverkstad fram till den 14/12 – 2018.
– Fyll i tävlingsformuläret och lämna in det i en Däckteamverkstad senast den 14/12 – 2018.
Tävlingsformuläret finns att hämta i våra verkstäder alternativt skrivas ut här.

Tävlingsregler:
10 st. vinnare utses av Däckteam i Sverige AB och beslutet kan inte överklagas. Anställda på Däckteam samt deras familjer får inte deltaga i tävlingen. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår t.o.m. den 14/12 – 2018. Vinnarna meddelas via telefon/e-post inom 30 dagar efter avslutad tävling. Inga personuppgifter sparas efter att vinnarna har utsetts. Skon på bilden är endast ett exempel, men motsvarar den sko som kommer att erhållas. Lycka till!

Elmia Husvagn Husbil

Varje år har du chansen att träffa representanter från Däckteams olika verkstäder genom att besöka oss i vår monter på olika mässor. Under året har vi ställt ut på flera mässor, nu senast var det Elmia Husvagn Husbil.

Lugnet före stormen…

Strax efter att mässan öppnat var det fullt med besökare i vår monter, kul! Vi vill tacka alla som kom till vår  monter och tävlade om våra vina priser till ett värde av 50 000 kr.

Här kan du se våra avlutade tävlingar vi kört på vår facebooksida