Aktuellt

Här kan du läsa om det som är aktuellt just nu som tävlingar och kampanjer, men även inplanerade mässor längre fram i tiden. Håll dig uppdaterad genom att ta ett besök hit med jämna mellanrum!

Mässor:

Varje år har du chansen att träffa representanter från Däckteams olika verkstäder genom att besöka oss i vår monter på olika mässor. Under 2018 kommer vi att ställa ut på kommande mässor:

  • Borgeby Fältdagar, Borgeby, Datum: 27-28 juni 2018
  • Husvagn & Husbil, Elmia, Datum: 5-9 september 2018

 

Caravan Stockholm, Kistamässan

Nyligen ställde vi ut på Caravan Stockholm, en årlig mässa som detta år ägde rum den 15-18 februari. Mässan vänder sig till dig som är nyfiken på den mobila livsstilen och är intresserad av husbil, husvagn och camping. Här kan du jämföra, klämma och känna bland olika varumärken, modeller och utrustning. Under mässan lottade vi ut däck, fälgar, GPS-spårare med mera för hela 60 000 kronor!! 

Inte nog med det, liksom föregående år är var vi även detta år Caravan Stockholms artistsponsor! I år gästade Lotta Engberg Stora scenen samt en av Sveriges populäraste komiker Tobias Persson. Efter deras framträdan fick man chansen att träffa dom i vår monter.

 

Här kan du se våra avlutade tävlingar