Point S

Point S är ett etablerat varumärke inom däck- och fordonsindustrin som sedan starten för ett halvt sekel sedan fokuserat på säkerhet och kvalitet. Att välja Point S däck är ett bra val för både plånbok och din säkerhet bakom ratten. Vi talar om kvalitetsdäck till en rimlig prislapp oavsett vilken kategori inom S Points breda däckserie det gäller. Point S utvecklar och tillverkar sina däck i Europa och testar produkterna både på vanliga vägar och banor. Tillverkaren räknar med representation i närmare 50 länder och miljontals sålda däck per år.

Historien om Point S

Den franska däcktillverkaren grundade sin verksamhet i början av 70-talet. Point S fick tidigt ett rykte om att vara en innovativ och kundfokuserad däcktillverkare. Den ursprungliga filosofin där kunden ska få mycket för pengarna har genomsyrat verksamheten sedan starten. I slutet av 80-talet påbörjade tillverkaren sin internationella resa med start i Tyskland och Italien. Vid millennieskiftet fanns Point S på flertalet Europeiska marknader. Ett decennium senare tog sig varumärket vidare över Atlanten och de senaste åren har den asiatiska marknaden bearbetats. Idag har Point S över 5 700 försäljningsställen. Läs mer om Point S här.

Point S

Point S - kundfokuserad däcktillverkare

En professionell och engagerad service i alla led har blivit något av Point S signum som däckföretag. Tillverkaren strävar efter att det ska vara enkelt för alla kunder att hitta en auktoriserad Point S-verkstad, men även återförsäljare av Point S däck. Med sin breda däckserie erbjuder Point S däck för alla fordon; från småbilar och sedaner till SUV:ar och avancerade traktorer. Totalt sett tillverkar Point S runt 17 miljoner fordonsdäck per år. Däcktekniken förbättras konstant i branschen och Point S håller hög klass när det kommer till uppdatering av sitt däcksortiment. Ledord i verksamheten är expertis och transparens.

Point S hos Däckteam

På Däckteam är vi stolta att kunna erbjuda våra kunder däck från Point S. Ett varumärke som representerar kvalitet och expertis, samtidigt som prislappen hålls på en rimlig nivå. Tillverkarens breda däckserie täcker olika behov och önskemål från våra egna kunder. Som Point S experter hjälper vi på Däckteam dig gärna att hitta rätt Point S däck till ditt fordon. Låt oss även montera däcken och se till att hjulinställningen är optimal. Behöver du kontrollera mönsterdjupet på dina befintliga Point S däck är du välkommen in hos någon av våra anslutna verkstäder. Vi erbjuder också förvaring av dina däck i anpassade lokaler som gör att dina Point S håller länge.

 

Varmt välkommen till oss på Däckteam!

Dela upp din betalning - Santander Consumer Bank

HITTA DIN NÄRMASTE DÄCKVERKSTAD

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig