Rolfs Däckservice AB

Öppet idag Stängt
BESÖKSADRESS

Flisvägen
594 31 Gamleby

Visa vägbeskrivning

Öppettider
måndag
07:00 - 16:30
tisdag
07:00 - 16:30
onsdag
07:00 - 16:30
torsdag
07:00 - 16:30
fredag
07:00 - 16:30
lördag
Stängt
söndag
Stängt
Lunchstängt 13:00 - 14:00

Om Rolfs Däckservice AB

Välkomna till Däckteam i Gamleby. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Rolfs Däckservice AB är en fullserviceverkstad i däckbranschen som utför däckservice på de flesta typer av fordon. Vi har dessutom en modern monteringsmaskin för montering av personbilsdäck på exklusivare och större lättmetallfälgar som klarar upp till 26″. Vi säljer lättmetallfälgar samt ett flertal av de välkända däckmärkena på marknaden som Bridgestone, Continental, Firestone, Nankang m.m. Vi säljer även nitrogen till dina däck. Vi på Rolfs Däckservice erbjuder vi även plats i vårt däckhotell för dig som vill förvara dina däck på bästa sätt.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Välkommen till Däckteam i Gamleby för hjälp av kunnig och driven personal!