Västerdala Däck & Service AB

Öppet idag Stängt
Öppettider
måndag
07:00 - 17:00
tisdag
07:00 - 17:00
onsdag
07:00 - 17:00
torsdag
07:00 - 17:00
fredag
07:00 - 16:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt
Lunchstängt 13:00 - 13:45

Om Västerdala Däck & Service AB

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Välkommen till Däckteam i Dala-Järna – Västerdala Däck & Service AB, belägna precis intill E16 mitt emot Fordbutiken. Vi har varit verksamma sedan 2006 och säljer alla sorts däck och fälgar i alla storlekar! Har du punktering? Vår utbildade personal är experter på att reparera trasiga däck. Går det att laga så gör vi det! I vårt däckhotell förvaras dina hjul svalt och mörkt samt tvättas dem inför kommande säsong. Behöver din bil repareras eller servas? Behöver du en hjulinställning? Vi gör allt från avancerade reparationer med diagnos och felkodsläsning, till enklare service. I vår fullserviceanläggning är vi måna om dig och din bil! Vi säljer och pressar även hydraulslangar.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Välkommen till oss på Väster Dala Däck önskar Calle, Niklas och Patrik!