Däck från Yokohama

Yokohama började tillverka däck redan 1919 i Hiranuma i Japan. De har sedan dess gjort sig kända för att tillverka pålitliga däck till allt från personbilar och SUV:ar till mindre bussar och lastbilar. Idag finns Yokohama över alla världens kontinenter och bidrar med sin expertis till bilägare. Yokohamas däck är noggrant testade och kan köpas hos oss på Däckteam.

Variationen av däck hos Yokohama

Hos oss på Däckteam finner du ett stort urval av Yokohamadäck till bra pris. Oavsett om du letar efter sommardäck eller vinterdäck, har vi något att erbjuda dig ur vårt sortiment. Yokohama är känt över hela världen med sina japanska, kvalitativa däck. De finns både för SUV:ar, minibussar, lastbilar, lätta lastbilar och naturligtvis personbilar. Även för dig som sysslar med motorsport kan Yokohama vara ett förträffligt val. Hos oss på Däckteam kan du hitta ett flertal däckmodeller från Yokohama.

Yokohamas mål

Yokohama strävar alltid efter att hålla hög kvalité på sina däck och därmed skapa produkter som förbättrar vardagen för alla bil- och fordonsägare. Yokohama vill dock inte begränsa sig till utmärkt kvalité utan ser också till att tillverka miljövänliga däck med effektiva system som släpper ut minsta mängd koldioxid. Deras mål är att utveckla nästa generations teknologier och använder sig därför av de senaste instrumenten och utrustningen.

Hitta rätt däck från Yokohama på Däckteam

Hos oss på Däckteam är du välkommen in för att prova ut de däck som lämpar sig för just din bil. Då det finns en uppsjö av bildäck av alla möjliga märken, kan det ibland vara svårt att veta vad man ska välja. Vår personal är välutbildad och brinner för att hjälpa alla våra kunder oavsett bilmodell eller tidigare erfarenhet av däck.
Tveka därför inte att komma in till oss och prata däck och fälgar då vi garanterat kan svara på alla frågor om däck och däckbyte. Välkommen till oss redan idag!