Däckteam

Däckteams tjänster

Däckhotell

För dig som är i behov av olika tjänster i samband med däck och hjul, så kan Däckteams verkstäder erbjuda kompetent service till alla kunder. Däckteams tjänster täcker det mesta från däckbyten till att förvara dina däck över säsongen. En av däckteams tjänster är just däckhotell. Däckteam håller dina däck rena och förvarar dem svalt och mörkt, med ett halvt kilo högre lufttryck, tills du behöver dem igen. Allt för att dina däck ska hålla så länge som möjligt.

Balansering

När det är dags att lägga om däcken kan du behöva en annan av Däckteams tjänster. Däck som inte är balanserade slits fortare och kan dessutom påverka körningen. Bli av med vibrationerna i ratten och håll dina däck fräscha lite längre. Balansera dina däck hos Däckteams verkstäder.

Hjulinställning

För att en bil ska vara så trafiksäker som möjligt bör hjulinställningarna kontrolleras. Bilen blir lättare att framföra, däcken håller längre och kostnaderna för bränsle går ned. Använd Däckteams tjänster för att kontrollera dina hjulinställningar minst en gång om året. Det bidrar till både bättre ekonomi och hälsosammare miljö.

Lufttryck

Om du kör med för lågt lufttryck i däcken så riskerar du att både få problem med att manövrera bilen och med slitage av däcken. En av Däckteams tjänster ger dig fördelen att få hjälp med kontroll av lufttrycket i däcken. Däckteam kan också erbjuda dig att fylla däcken med kvävgas, Nitrogen. Nitrogen ger förbättrad väghållning och kortare bromssträckor och kan förlänga däckens livslängd med upp till 25 procent.

TPMS

Tyre Pressure Monitoring System är ett övervakningssystem för lufttrycket i däcken och är vanligt i nya bilar. TPMS bidrar till att få ned utsläppen i trafiken och minska bränsleförbrukningen. Alla som behöver underhåll av det nya systemet kan dra nytta av Däckteams tjänster. Däckteams verkstäder har rätt kompetens och rätt verktyg för TPMS.

Delbetala

En självklar del av Däckteams tjänster är att du som kund kan delbetala vid behov. Du kan välja att betala räntefritt, med lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt. Delbetalning erbjuds i samarbete med Santander Consumer Bank och Wasa Kredit. När ansökan om delbetalning godkänts skickas ett kort ut. Kortet är anslutet antingen till Mastercard eller Visa och kan användas när du handlar med Däckteam.

Ta reda på vilka verkstäder som ligger närmast och börja nyttja de tjänster som Däckteam erbjuder redan idag. Däckteam gör det lätt för dig att rulla.