Våra tjänster

Vi på Däckteam kan hjälpa dig med allt som är relaterat till att byta däck men även mycket mer. Visste du till exempel att däck som förvaras på rätt sätt kommer att hålla mycket längre? Genom att bland annat rengöra hjulen, fylla på med lite högre lufttryck och sedan förvara hjulen på ett mörkt och svalt ställe så kommer däcken att hålla längre. Däckteam kan sköta detta åt dig på ett enkelt sätt genom våra däckhotell runt om i landet.

Mer än bara däck

Hos oss på Däckteam kan du köpa nya fälgar till bilen. Du kan välja fälgar från OCL Brorssons, Rautamo Wheel Fashion eller Specialfälgar. Genom att gå in på fliken fälgar kan du själv välja vilken återförsäljare du vill köpa fälgar från. Där kan du även hitta fälgar som passar till just din bil och modell på ett enkelt sätt.

Byt dina däck på ett snabbt och enkelt sätt

Hos våra verkstäder kan du byta till sommar- eller vinterdäck på ett snabbt och lätt sätt, se till att hjulen är korrekt inställda eller byta till nya fälgar om du så vill. Att kontrollera och rätta till hjulinställningarna är något som många glömmer att göra. Upplever du att bilen drar åt något håll, att ratten inte sitter rakt när du kör rakt så kan det vara aktuellt att rätta till inställningarna. Detsamma gäller om du har råkat köra på en trottoarkant eller över ett hål på vägen. Genom att ha rätt hjulinställningar så ser man till att bilen kör som den ska, samt att man minskar på både däck- och bränslekostnaderna. Dessutom kan du även fylla på däcken med nitrogen hos oss på Däckteam. Det ger däcken en förbättrad säkerhet då den håller trycket även när temperaturen har sjunkit lågt. Nitrogen är ett bra sätt att spara både pengar och hjälpa miljön samtidigt.

Delbetala ditt köp

Oavsett om du kommer till Däckteam som privatperson eller för företagets skull så hjälper vi dig mer än gärna med betalningen. Om du vill så kan du ansöka om delbetalning redan innan du besöker verkstaden så är det färdigt när du väl kommer på plats. Du har flera alternativ att välja mellan när det gäller delbetalningen, bland annat räntefritt eller med lägre månadskostnad. Vill du veta mer om delbetalning kan du klicka här.

Hög kvalitet och ett ständigt miljötänk

Alla de verkstäder som är kopplade till Däckteam håller en hög kvalitet och är dessutom miljösäkrade. Vi bryr oss om miljön och vi arbetar aktivt för att se till att vi har minimal miljöpåverkan. Bland annat så ser vi till att dina välanvända men oanvändbara däck återvinns. Gummit kan leva ett andra liv som bland annat isoleringsmaterial, fyllnadsmedel i färg, beläggning på löparbanor eller ibland till och med som en del av ett konstverk.