Våra tjänster

Vi på Däckteam kan hjälpa dig med olika tjänster som är relaterat till att byta däck men även mycket mer. Visste du till exempel att däck som förvaras på rätt sätt kommer att hålla mycket längre? Genom att bland annat rengöra hjulen, fylla på med lite högre lufttryck och sedan förvara hjulen på ett mörkt och svalt ställe så kommer däcken att hålla längre.

Sommardäck från Däckteam

Hög kvalitet och ett ständigt miljötänk

Alla verkstäder som är kopplade till Däckteamkedjan håller hög kvalitet och många kan dessutom uppvisa certifikat över att vara miljösäkrade. Vi bryr oss om miljön och vi arbetar aktivt för att se till att vi har minimal miljöpåverkan. Bland annat så ser vi till att dina välanvända men oanvändbara däck återvinns. Gummit kan leva ett andra liv som bland annat isoleringsmaterial, fyllnadsmedel i färg, beläggning på löparbanor eller ibland till och med som en del av ett konstverk.

 

Vi erbjuder följande tjänster:

Däckteam verkstad där däcktjänster utförs

Byt dina däck på ett snabbt och enkelt sätt

Hos våra verkstäder kan du byta till sommar– eller vinterdäck på ett snabbt och bekvämt sätt, se till att hjulen är korrekt inställda eller byta till nya fälgar om du så vill. Att kontrollera och rätta till hjulinställningarna är något många glömmer att göra. Upplever du att bilen drar åt något håll, att ratten inte sitter rakt när du kör rakt så kan det vara aktuellt att rätta till inställningarna. Detsamma gäller om du har råkat köra på en trottoarkant eller över ett hål på vägen.

 

Genom att köra med rätt hjulinställning ser du till att bilen går som den ska, samt minskar på både däck- och bränslekostnaderna. Dessutom kan du även fylla på däcken med nitrogen hos oss på Däckteam. Det ger däcken en förbättrad säkerhet då den håller trycket även när temperaturen har sjunkit lågt. Nitrogen är ett bra sätt att spara både pengar och hjälpa miljön.

 

Däckteam

Mer än bara däck

Hos oss på Däckteam kan du även köpa nya fälgar till din bil. Du kan välja fälgar från OCL Brorssons, Rautamo Wheel Fashion eller Specialfälgar. Vi hjälper dig i valet att hitta rätt fälgar för just din bil och bilmodell på ett enkelt sätt. Läs mer om alla våra fälgar här.

 

Delbetala ditt köp hos Däckteam

Oavsett om du kommer till Däckteam som privatperson eller för företagets skull så hjälper vi dig mer än gärna med betalningen. Ansök om delbetalning hos din närmaste Däckteamverkstad i samband med ditt köp. Du har flera alternativ att välja mellan när det gäller delbetalningen, bland annat räntefritt eller med lägre månadskostnad.

Dela upp din betalning - Santander Consumer Bank

HITTA DIN NÄRMASTE DÄCKVERKSTAD

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig