Företagskunder

Däckteam är Sveriges största kedja vad gäller däck och fälg. Närmare 150 verkstäder är anslutna till Däckteam. Tack vare att verkstäderna är geografiskt väl spridda och har kompetent personal kan var och en få just sina behov tillgodosedda, oavsett om det gäller tjänster eller produkter. Däckteam ägs av medlemmarna själva.

Produktutbud och service

När Däckteam förhandlar med utvalda leverantörer får du som kund fördelar som hög kvalitet och bra priser. Förutom brett produktutbud och hög servicegrad kan du som är företagskund hos Däckteam njuta av att handla med ett företag som bryr sig om vår miljö! Däckteams verkstäder är kvalitets- och miljösäkrade och arbetar aktivt för att verksamheten ska påverka miljön så lite som möjligt.

Stöd i din verksamhet

Har du/ni ett antal företagsbilar som ni behöver hjälp med? Vi tar gärna hand om era fordon och ser till att ni alltid kör säkert på vägarna, vårdar era hjul på våra verkstäder och ger er den service ni önskar var ni än befinner er i landet. Vi på Däckteam tar hand om allt från mista till största hjul och finns på fler än 100 orter, från Skurup i söder till Överkalix i norr.

Som företagskund kan du få hjälp oavsett om det gäller personbilar, lastbilar, servicebilar eller truckar. Skulle du behöva assistans när du är ute på vägen kan du ringa Däckteams journummer. Servicen heter Däckteam24 och är tillgänglig dygnet runt. Anslutning till denna service sker kostnadsfritt hos närmsta Däckteamverkstad. Ta kontakt med Däckteam idag och bli företagskund du med!

Stor som liten så finns vi till för er!
Intresserad?
Kontakta Martin Tillsten, martin@dackteam.se, 070-410 63 68.

DT24

Däckteam24 håller dig rullande i Sverige och Europa! Som ansluten till Däckteam24 ringer du vårt journummer om du får problem längs vägen. Detta är ett samarbete mellan däckverkstäder i Sverige och övriga Europa. Vid haveri hjälper vi dig oavsett var du befinner dig. Ingen betalning på plats, fakturan skickas till din Däckteamverkstad. Anslut dig kostnadsfritt hos närmsta Däckteamverkstad.