Företagskunder

Däckteam är Sveriges största kedja vad gäller däck och fälg. Närmare 150 verkstäder är anslutna till Däckteam. Tack vare att verkstäderna är geografiskt väl spridda och har kompetent personal kan var och en få just sina behov tillgodosedda, oavsett om det gäller tjänster eller produkter. Däckteam ägs av medlemmarna och är oberoende av leverantörer.

Produktutbud och service

När Däckteam, som kedja, förhandlar med utvalda leverantörer så får kunden fördelen med hög kvalitet och bra priser. Förutom det fina produktutbudet och kundservicen kan du som är företagskund hos Däckteam njuta av att handla med ett företag som bryr sig om vår miljö! Däckteams verkstäder är kvalitets- och miljösäkrade och arbetar aktivt för att verksamheten ska påverka miljön så lite som möjligt.

Stöd i din verksamhet

Som företagskund kan du få hjälp oavsett när det gäller personbilar, lastbilar, servicebilar eller truckar. Skulle du behöva assistans med däcken när du är ute på vägen kan du ringa Däckteams journummer. Servicen heter Däckteam 24 och är tillgänglig dygnet runt. Anslutningen till denna service sker kostnadsfritt hos närmsta Däckteam-verkstad. Som företagskund hos Däckteam kan du också ha koll på dina fordons däckstatus med hjälp av det webbaserade programmet Däcknet. Ta kontakt med Däckteam idag och bli företagskund du med!

Effektiv service

På fler än 100 orter, från Skurup i söder till Överkalix i norr, kan Däckteam hjälpa dig med däck, fälg, däckservice och förvaring. Vi hjälper dig oavsett om det gäller service för personbilar, servicebilar, lastbilar eller truckar. Dessutom kan vi hjälpa dig att hålla reda på din fordonsflotta och dina däck via vårt webbaserade däckstatusprogram DÄCKNET.

För mer information om lätta fordon kontakta Janne Granstedt på tel 040-25 89 94
eller mail janne@dackteam.se.

För mer information om tunga fordon kontakta Pierre Karlsson på tel 040-25 89 91
eller mail pierre@dackteam.se.

DT24

Däckteam24 håller dig rullande i Sverige och Europa! Som ansluten till Däckteam24 ringer du vårt journummer om du får problem längs vägen. Detta är ett samarbete mellan däckverkstäder i Sverige och övriga Europa. Vid haveri hjälper vi dig oavsett var du befinner dig. Ingen betalning på plats, fakturan skickas till din Däckteamverkstad.

Anslut dig kostnadsfritt hos närmaste Däckteamverkstad.