Rautamo

Är du ute efter kvalitet och trygghet är Rautamo rätt val när det gäller fälgar till bilen. Företaget är en exklusiv importör av fälgar från ledande varumärken och tillverkare. I Sverige har Rautamo funnits i över ett decennium och utbudet består av både klassiska fälgar och mer avancerade varianter. Kundservice är ett ledord i Rautamos verksamhet som alltid strävar efter att uppfylla kundens önskan. Det här är en aktör att lita på oavsett om du letar fälgar till vardagsbilen, veteranbilen eller utställningsbilen.

Historien om Rautamo

Det var i slutet av sommaren 2006 som Rautamos verksamhet på den svenska marknaden tog sin start. Däckimportören har sedan dess haft sitt säte i Vimmerby, en liten ort belägen i hjärtat av Småland. Den småländska affärsandan har präglat Rautamos väg mot målet att bli en etablerad däckaktör i Sverige och Skandinavien. Med små, men bestämda steg har importören på lite över ett decennium gått från liten till stor. Rautamo är idag en framstående aktör att lita på när det gäller sortiment och kvalitet. Det moderna logistikcentret som öppnades 2016 har bidragit till ännu mer kapacitet inom verksamheten. Rautamo ställer höga krav på tillverkningen och samarbetspartners, vilket resulterar i hög leveranssäkerhet, prisvärda produkter och hög kvalitet.

Rautamo - kvalitet för alla bilägare

Rautamo Wheel Fashions sortiment innefattar allt från klassiska fälgar med fem ekrar, silverlackerade eller kolsvarta fälgar i aluminium till kolfiberfälgar i tre skikt – dessa kan dessutom fås med diamantpolering. Därtill tar de fram fälgar som är gjutna eller smidda, vilket ger en renare finish då fälgen blir i ett stycke, samt konkava fälgar för det mer slimmade utseendet. Bilägare som vurmar för veteranbilar och engagerar sig i Sveriges bilutställningar kan beställa fälgar med retrotema – Rautamo Wheel Fashion lägger stor vikt vid god kundservice och att hitta det som kunderna söker.

Vad är speciellt med fälgar från Rautamo Wheel Fashion?

De är Sveriges exklusiva importör av fälgar från BBS Motorsport, ett unikt program för tävling och klubbträffar, amerikanska Vossen och Rotiform, Etabeta, Brock, Rial, GMP, Spath, Oxigin, Stance, Vertini och många fler. Med sitt omfattande sortiment riktar de sig till Sveriges bilägare, oavsett om man vardagskör, medverkar i tävlingar eller ställer ut – de har fälgar för alla bilar. Fälgarna håller hög kvalitet och finns i många utföranden – utöver silver, svart och rött tar Rautamo Wheel Fashion in fälgar i exempelvis guld, koppar och krom. De kan även erbjuda fälgar i två färger, allt efter kundens önskemål. Svart kan dessutom fås med blank eller matt finish.

 

Hög kvalité på fälgarna

Förutom sitt breda sortiment av fälgar och färger har Rautamo Wheel Fashion genom sin strävan att bli marknadens vassaste leverantör uppnått hög kvalitet. Fälgarna är Europatillverkade, originaldedikerade och ECE-godkända, designade för att tåla det nordiska klimatet och väglaget. Somrarnas grus eller vinterns salt biter inte på fälgarna och de är mycket svåra att repa – om fälgarna träffas av gruskorn tappar de inte färg, därmed behöver du som kund inte oroa dig för att få tillbaka förstörda fälgar efter däckbyte eller vinterförvaring. Fälgarna levereras med garanti beroende på vem som producerat dem.

Rautamo hos Däckteam

På Däckteam är vi noga med att välja rätt produkter till vårt sortiment. Vi värnar helt enkelt om att ge våra kunder ett optimalt fälgutbud som håller riktigt hög klass. Att erbjuda Rautamo bland våra varumärken känns därför helt logiskt. Rautamo är en stark aktör på den svenska marknaden med ett komplett sortiment av fälgar till olika kundgrupper och Däckteams medarbetare har stor vana av att jobba med Rautamos produkter. Behöver du hjälp att få dina nyinköpta fälgar från Rautamo monterade? Hör av dig till din närmaste Däckteam verkstad för att boka tid. Vi räknar idag med cirka 150 anslutna verkstäder från norr till söder.

 

Varm välkommen till en verkstad nära dig!

Dela upp din betalning - Santander Consumer Bank

HITTA DIN NÄRMASTE DÄCKVERKSTAD

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig