Fälgar från Rautamo Wheel Fashion

Rautamo Wheel Fashion har sedan starten i Sverige 2006 stärkt sig snabbt på den svenska marknaden. Genom samarbete med ledande och nytänkande tillverkare kan de erbjuda bilfälgar av mycket hög kvalitet.

Rautamo Wheel Fashions sortiment innefattar allt från klassiska fälgar med fem ekrar, silverlackerade eller kolsvarta fälgar i aluminium till kolfiberfälgar i tre skikt – dessa kan dessutom fås med diamantpolering. Därtill tar de fram fälgar som är gjutna eller smidda, vilket ger en renare finish då fälgen blir i ett stycke, samt konkava fälgar för det mer slimmade utseendet. Bilägare som vurmar för veteranbilar och engagerar sig i Sveriges bilutställningar kan beställa fälgar med retrotema – Rautamo Wheel Fashion lägger stor vikt vid god kundservice och att hitta det som kunderna söker.

Vad är speciellt med fälgar från Rautamo Wheel Fashion?
De är Sveriges exklusiva importör av fälgar från BBS Motorsport, ett unikt program för tävling och klubbträffar, amerikanska Vossen och Rotiform, Etabeta, Brock, Rial, GMP, Spath, Oxigin, Stance, Vertini och många fler. Med sitt omfattande sortiment riktar de sig till Sveriges bilägare, oavsett om man vardagskör, medverkar i tävlingar eller ställer ut – de har fälgar för alla bilar. Fälgarna håller hög kvalitet och finns i många utföranden – utöver silver, svart och rött tar Rautamo Wheel Fashion in fälgar i exempelvis guld, koppar och krom. De kan även erbjuda fälgar i två färger, allt efter kundens önskemål. Svart kan dessutom fås med blank eller matt finish.

Fälgar från Rautamo

Förutom sitt breda sortiment av fälgar och färger har Rautamo Wheel Fashion genom sin strävan att bli marknadens vassaste leverantör uppnått hög kvalitet. Fälgarna är Europatillverkade, originaldedikerade och ECE-godkända, designade för att tåla det nordiska klimatet och väglaget. Somrarnas grus eller vinterns salt biter inte på fälgarna och de är mycket svåra att repa – om fälgarna träffas av gruskorn tappar de inte färg, därmed behöver du som kund inte oroa dig för att få tillbaka förstörda fälgar efter däckbyte eller vinterförvaring. Fälgarna levereras med garanti beroende på vem som producerat dem.

Rautamo Wheel Fashions återförsäljare finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland och de baltiska staterna. Under 2016 öppnade de ett nytt logistikcenter med kapacitet att växa ännu mer.