Däckjour DT24

Däckteam24 håller dig rullande i Sverige och Europa! Som ansluten till Däckteam24 ringer du vårt journummer om du får problem längs vägen. Detta är ett samarbete mellan däckverkstäder i Sverige och övriga Europa. Vid haveri hjälper vi dig oavsett var du befinner dig. Ingen betalning på plats, fakturan skickas till din Däckteamverkstad.

Som Sveriges största däckkedja är det viktigt för oss att alltid finnas för dig när du som allra mest behöver vår hjälp. Det var av den anledningen som vi för flera år sedan startade vår däckjour, idag kallad Däckteam24. Tjänsten är avsedd för dig som företagare för att din fordonspark inte ska behöva stå still i onödan. Som ansluten till Däckteam24 hjälper vi dig oavsett om du befinner dig i Sverige eller i övriga Europa.

Vår service utanför Sverige i våra europeiska länder utförs av våra samarbetspartners. Vid eventuella problem hjälper vi dig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Anslut dig nu!

Oavsett var i Sverige du bor är du alltid välkommen att anslut dig kostnadsfritt hos din närmsta Däckteamverkstad. Du hittar alla våra verkstäder samt respektive kontaktuppgifter här.

DT 24 däckjour från din närmsta däckteamverkstad