Köp billiga friktionsdäck

Vill du köpa nya friktionsdäck? Hos oss på Däckteam har vi ett brett sortiment dubbfria vinterdäck. Köp friktionsdäck från några av marknadens ledande varumärken såsom Continental, Goodyear och Hankook. Varm välkommen in på någon av våra 150 verkstäder runt om i landet.

Däckhotell och däckförvaring på Däckteam

Fördelarna med friktionsdäck

Friktionsdäck är alltmer populärt framför dubbdäck och fördelarna är många:

 • De är mer miljövänliga då de inte har dubbar som river upp farliga partiklar
 • De sliter inte lika mycket på vägarna vilket gör dem både ekonomiska och miljövänliga
 • De orsakar mindre ljud – både för dig som förare och andra i närheten
 • De har ett lägre rullmotstånd
Vinterdäck

Varför ska jag köpa friktionsdäck hos Däckteam?

Däckteam är en av landets största kedjor när det kommer till försäljning av friktionsdäck. Att välja däck ur vårt sortiment ger dig flera fördelar:

 • Med 150 verkstäder nationellt kan du lita på att vi har en verkstad nära dig
 • Vi säljer kvalitetssäkrade friktionsdäck från världsledande däcktillverkare
 • I vårt breda utbud hittar du friktionsdäck i alla prisklasser
 • Vi täcker hela landet med över 150 verkstäder, du hittar enkelt din närmaste däckverkstad genom att ange ditt postnummer eller ort på vår hemsida.
Däckteam är experter på vinterdäck
 • Continental VikingContact 7
 • Blizzak Ice
 • Goodyear UltraGrip Ice 2
 • Firestone Vanhawk Winter

Continental VikingContact 7

Här är ett friktionsdäck som uppenbarligen inte vill petas ner från bäst-i-test listan. Däcket har vunnit två år i rad och självklart hittar du det här på Däckteam.

Blizzak Ice

Ett riktigt bra friktionsdäck med ett rejält grepp på is och ger perfekt acceleration i snö.

Goodyear UltraGrip Ice 2

En av världens främsta däcktillverkare ger detta däck höga placeringar i många test. Här är ett friktionsdäck som passar utmärkt i det nordiska tuffa klimatet samtidigt som det skapar en behaglig körning.

Firestone Vanhawk Winter

En riktig mästare på både snö och vått väglag men framför allt har det en hög slitstyrka tack vare den robusta designen.

Brett utbud av dubbfria vinterdäck

Friktionsdäck kan kosta en slant men som tur är kan du hitta många olika varianter i olika prisklasser här hos oss på Däckteam. Vi garanterar att du hittar däck som passar just din bil. Hos oss hittar du billiga friktionsdäck från ledande varumärken såsom Goodyear, Michelin, Firestone, Nokian och Continental.

Vad kostar friktionsdäck?

Priset på friktionsdäck kan variera kraftigt beroende på kvalitet och varumärke. Du kan hitta ett par billiga friktionsdäck för bara några hundringar, lika gärna kan priset gå upp till ett par tusen per däck. Hos oss på Däckteam erbjuds du ett brett prisspann på en rad olika friktionsdäck från de stora men även de mindre varumärkena.

Volvo med vinterdäck

Vanliga frågor och svar

Friktionsdäck har många fördelar som att de orsakar mindre slitage på vägarna, de är mer miljövänliga än dubbdäck och de har en lägre ljudnivå när de körs med.

Prisspannet på friktionsdäck är ganska stort och sträcker sig från några hundralappar till flera tusen kronor per däck. Priset beror främst på kvalitén och vilket däckmärke du väljer.

I flera bäst i test har däck som Continental ContiVikingContact 7, Goodyear UltraGrip Ice 2 och Michelin X-Ice North 4 placerat sig i topp.

Man sitter i sin bil och kollar på mobilen

HITTA DIN NÄRMASTE DÄCKVERKSTAD

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig