Hitta din närmaste däckverkstad

Sök däckverkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig

Eller
HÄMTA POSITION
sortera efter
Plats
Namn
antal verkstäder st.

160 däckverkstäder över hela landet

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över 160 anslutna verkstäder över hela Sverige, från Överkalix i norr till Skurup i söder. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Hitta din närmaste däckverkstad

Vi på Däckteam har idag ca 160 däckverkstäder i hela Sverige. Här kan du enkelt och smidigt hitta din närmaste verkstad genom att fylla i ditt postnummer eller ort. Där hittar du professionell personal som snabbt och enkelt kan hjälpa dig. Har du inte tiden eller kunskapen att byta däck själv eller har du frågor om mönsterdjup och kvaliteten på dina däck, då är du välkommen in till din närmaste verkstad för rätt däckservice.
Vi har ett stort utbud av däck och fälgar för dig som är i behov av nya. Vi hjälper dig att hitta rätt för just ditt fordon, oavsett om du äger en personbil, lastbil eller traktor.
På din däckverkstad kan kan även få hjälp med allt från däckskifte till däckförvaring.