Point S Tyres -mycket värde för pengarna

Point S Tyres är Point S egna däckvarumärke, med ett komplett utbud av högkvalitativa sommardäck och vinterdäck. Point S Tyres erbjuder en gedigen bredd av däckdimensioner; för personbilar, 4×4, nyttofordon och skåpbilar. Alltid bra valuta för pengarna.

Designat i Tyskland. Tillverkat i Europa. Endast hos Point S och Däckteam.

Point S såg tidigt vinningen av ett eget däckmärke och tog därför fram Point S Tyres. Ryktet spred sig snabbt och Point S Tyres ses idag som en innovativ och kundfokuserad däcktillverkare. Den ursprungliga filosofin där du som kund ska få mycket värde för pengarna har genomsyrat verksamheten sedan starten.

 

Point S Tyres är designade i Tyskland, tillverkade i Europa och säljs enbart av Point S-verkstäder. Däckteam är enkelt förklarat svenska Point S vilket gör att du hittar Point S Tyres hos oss på Däckteam. Läs gärna mer om vår koppling till Point S.

Däck för både sommar och vinter

Att välja rätt mönster av Point S Tyres är lätt.

Är du på jakt efter sommardäck till din personbil/suv, välj Point S Summer.

Sommardäck till skåpbilen –Point S Summer Van.

Gäller det vinterdäck så väljer du mellan Point S Winter för personbil/SUV och Winterstar 4 Van för skåpbilarna.

 

Lätt va?

Point S Tyres hos Däckteam

På Däckteam är vi stolta att kunna erbjuda våra kunder däck från Point S. Ett varumärke som representerar kvalitet och expertis, samtidigt som prislappen hålls på en rimlig nivå.

 

Vi på Däckteam är experter på Point S och hjälper dig gärna att hitta rätt Point S-däck till just ditt fordon. Som alltid hjälper vi dig självklart även med montering, balansering och hjulinställning. Behöver du kontrollera mönsterdjupet på dina befintliga Point S-däck är du välkommen in hos någon av våra anslutna verkstäder. Vi erbjuder också förvaring av dina däck i anpassade lokaler som gör att dina Point S håller länge.

 

Varmt välkommen till oss på Däckteam!

HITTA DIN NÄRMASTE DÄCKVERKSTAD

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig