OCL Brorssons

När design, funktion och service samspelar i perfekt balans så händer något väldigt speciellt hos de flesta som får uppleva det.
På OCL Brorssons kallar vi det för ”drivefulness”; en  liten lek med begreppet ”mindfulness”, som enkelt kan beskrivas som att uppnå en högre nivå av medvetande och närvaro, vilket i sin tur ger balans och harmoni i tillvaron. Parallellerna är slående mellan teorin bakom ”mindfulness” och vårt sätt att driva verksamheten. Men det är inte vi själva som står i fokus för våra ansträngningar, utan vår kund.

Historien om OCL Brorsson

OCL Brorssons är en svensk importör och producent av fälgar som har varit i branschen ända sedan slutet av 40-talet. Sedan starten har företaget fokuserat på att erbjuda svenska fordonsägare och återförsäljare kvalitetsfälgar till personbilar, lastbilar och bussar. Variationen i OCL Brorssons produktutbud har till stor del bidragit till företagets framgång. Här finns fälgar för alla tillfällen, behov och önskemål. Den svenska fälgproducenten jobbar idag med både aluminium och stål som material när nya fälgar designas. Sett till OCL Brorssons priser ligger kvalitetsfälgarna på en rimlig nivå. Med tanke på producentens fokus på kvalitet och kundnytta är produkterna helt klart prisvärda. Företaget har sitt huvudsäte i Norrköping och ett 20-talet anställda jobbar inom verksamheten.

  • Drivefulness
  • DESIGN
  • SERVICE
  • KVALITÉ
  • UPPLEV

Vad vi menar med ”drivefulness”

Parallellerna är slående mellan teorin bakom ”mindfulness” och vårt sätt att driva verksamheten. Målet för oss är att göra skillnad genom att uppmärksamma viktiga detaljer och ha full närvaro i nuet. Men det är inte vi själva som står i fokus för våra ansträngningar, utan vår kund. Det är du som ska känna harmoni i kontakterna med OCL Brorssons och uppleva hur stor skillnaden mellan oss och andra leverantörer faktiskt blir när du lägger samman alla olika delar till en helhet.

Design som gör skillnad

Precis som i bilbranschen så skiftar modet också när det gäller fälgar och fälgdesign. På OCL Brorssons har vi ständigt koll på vilka trender och modeinriktningar som gäller och vad som kommer att efterfrågas i morgon av dina kunder. Vår egen designavdelning hämtar regelbundet intryck och inspiration från såväl de europeiska, de amerikanska samt de asiatiska marknaderna och har ständigt örat mot marken.

Som både designer och producent av fälgar blir vi också oslagbart snabba från designidé till produktion och vidare till leverans. Med andra ord; det är på OCL Brorssons du hittar nyheterna först.

Service som gör skillnad

Service är som begrepp ofta slentrianmässigt använt och har i vissa sammanhang blivit urvattnat. Det kommer dock aldrig att hända hos OCL Brorssons. En hög servicenivå har varit vårt framgångsrecept i flera decennier och vi tänker fortsätta på den vägen.
Vi menar allvar när vi pratar om personlig service. Vi försöker ständigt att göra det där lilla extra för att du som kund ska känna att du får bättre service än du hade förväntat dig. Och det gäller alla steg i våra kundrelationer, från första kontakt via webb eller telefon, till beställning, leveranser och support.

Att lyckas överträffa dina förväntningar gång efter annan handlar så klart först och främst om att ha skickliga medarbetare med rätt attityd. Det handlar också om att varje medarbetare kan vara trygg med att ta egna initiativ och fatta snabba beslut i knepiga situationer, särskilt när du behöver ge raka besked i din tur, till din kund.

Service handlar även om tillgänglighet; helst ska du som återförsäljare kunna få full service dygnet runt. Därför satsar vi ständigt mer på vår webbshop, där du själv kan hantera i princip allt som har med din fälgorder att göra – enkelt, direkt och bekvämt.

Kvalité som gör skillnad

Hos OCL Brorssons kombineras designkänsla med noggrannhet i vår egen produktion. Stil och elegans parat med precision och kontroll, alltså. Det är därför vi utan att tveka kan sätta etiketten ”kvalitetsfälgar” på hela vårt program.

Men för oss handlar kvalitets-begreppet också om att kunna ge raka besked till kund och att snabbt hitta lösningar och åtgärder när något gått fel; att ha ordning och reda på lager och i leveranser; att ständigt sträva efter att höja vår egen kunskap och att vilja dela med sig av den kunskapen till våra kunder.

Upplev med egna sinnen

Nu är det ju så med samtliga våra värdeord – ”Design”, ”Kvalité” och ”Service” – att de är begrepp som inte helt och fullt låter sig beskrivas i text eller ord, utan egentligen bara kan upplevas som känslor.

Så varmt välkommen att bilda dig en egen uppfattning.

Vi är redo att överträffa dina förväntningar.

OCL Brorssons - kvalitetsfälgar

För dig som värdesätter kvalitet, kundnytta och förväntar dig något utöver det vanliga är OCL Brorssons fälgar det optimala alternativet. Företaget erbjuder en unik grad av personlig service på flera plan. Dels för återförsäljare, men även för dig som slutköpare av producentens olika typer av fälgar. Företagets koncept går ut på att erbjuda kunder den perfekta balansen mellan design, funktion och service. Produktionsprocessen tar sig snabbt från den ursprungliga idéfasen till produkt och slutleverans. OCL Brorssons är dessutom en garanti för trendriktiga fälgar tack vare en stark marknadsnärvaro och stor branschkunskap. Det känns också extra roligt att satsa på en svensk fälgproducent!

OCL Brorssons hos Däckteam

Det är med glädje vi på Däckteam kan erbjuda våra kunder OCL Brorssons snygga och prisvärda kvalitetsfälgar. Du hittar företagets fälgprodukter hos våra anslutna verkstäder runt om i Sverige. Idag räknar vi med cirka 150-talet verkstäder från söder till norr. Våra medarbetare hjälper dig gärna att hitta rätt typ av produkt från vår svenska fälgproducent. Är du ute efter kvalitet och trend till en rimlig prislapp är OCL Brorssons ett säkert kort. Tänk på att både däck och fälgar ska leva i harmoni under körningen. Se därför till att balansera dina däck och fälgar – vi på Däckteam är experter på detta så hör av dig till någon av våra verkstäder!

Dela upp din betalning - Santander Consumer Bank

HITTA DIN NÄRMASTE DÄCKVERKSTAD

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig