Bli franchisetagare

Vi strävar efter att ha en slimmad, erfaren central organisation som utvecklas tillsammans med våra medlemmar. Vår övertygelse är att det krävs ett långsiktigt tänkande för att bygga ett riktigt starkt lag. Därför bjuder vi bara in verkstäder som vi efter noggrann utvärdering känner kan komplettera oss på rätt sätt. Skulle du vilja vara en i laget?

En av de stora fördelarna med Däckteam är att vi äger oss själva. Alla verkstäder är delägare och drar nytta av de positiva värden som är kopplade till vårt gemensamma varumärke – Däckteam. Vi vill inte bygga en kedja åt någon däcktillverkare eller något utomstående bolag. Vi vill bygga en kedja för medlemmarna själva. Detta innebär också att vi är leverantörsoberoende. Vi som kedja förhandlar centralt med de leverantörer vi har valt ut för att ge dig som medlem de bästa villkoren gällande priser, leveranssäkerhet och kvalitet. Låter det intressant med bättre förutsättningar?

Leif-Åke Lindeborg, Järpen, i Motormagasinet:
Man har det bättre hos de oberoende kedjorna

Är du intresserad av att vara med i Sveriges största team inom däck och fälg? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig inom kort.
Däckteam i Sverige AB, Rundelsgatan 14, 211 36 Malmö
Tel: 040-611 89 10, info@dackteam.se