Point S -världens största oberoende nätverk av däckverkstäder

Point S grundades i början av 1970-talet och finns idag i över 50 länder, inklusive Sverige där Point S representeras av oss på Däckteam.

Point S -vår storlek, din trygghet

Point S har sitt ursprung och huvudkontor i franska Lyon. Point S är idag en internationell kedja av bil- och däckverkstäder, med över 6100 anslutna verkstäder över hela världen. I Sverige är kedjan Point S representerad av oss på Däckteam.

 

Konceptet är detsamma, oavsett det är i Sverige hos oss på Däckteam, eller i nåt av de drygt 50 andra länderna där Point S är verksamma. Varje verkstad drivs av lokala drivna entreprenörer, alla med samma fokus; att leverera service i världsklass till dig som kund.

Läs gärna mer om Point S-kedjan här. (extern länk)

Point S

Point S Tyres

Point S såg tidigt vinningen av ett eget däckmärke och tog därför fram Point S Tyres. Ryktet spred sig snabbt och Point S Tyres ses idag som en innovativ och kundfokuserad däcktillverkare. Den ursprungliga filosofin där kunden ska få mycket för pengarna har genomsyrat verksamheten sedan starten. Din Däckteamverkstad hjälper dig att hitta rätt Point S-däck till just din bil.

HITTA DIN NÄRMASTE DÄCKVERKSTAD

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig