30 september 2021

Special Days med Point S och Bridgestone

Var med i utlottningen av en elcykel och flera andra priser!

Be om en skraplott när du besöker din Däckteamverkstad och var med i utlottningen av fina priser som elcyklar, ryggsäckar, mobilhållare och vattenflaskor (ingen utlottning via vår facebooksida eller hemsida).

Kampanjperiod 2021-10-01 – 2021-10-31, eller så långt lagret av skraplotter räcker.

Läs mer om Point S och deras däck här.

 

Point S är ett etablerat varumärke inom däck- och fordonsindustrin som sedan starten för ett halvt sekel sedan fokuserat på säkerhet och kvalitet. Att välja Point S däck är ett bra val för både plånbok och din säkerhet. Point S utvecklar och tillverkar sina däck i Europa och testar produkterna både på vanliga vägar och banor.

Bridgestone en av de mest erfarna aktörerna i branschen. Idag säljs Bridgestones kvalitetsdäck över hela världen och utbudet sträcker sig från personbilar och lastbilar till avancerade fordon inom jordbruket.

Fler artiklar

Hög med bildäck
Artiklar

Måste samtliga däck på en personbil vara av samma typ?

Måste däcken vara av samma typ? Ja, samtliga däck på en personbil ska vara av samma typ. Det innebär att du inte kan blanda olika typer av däck på bilen.

Läs mer
Slitna däck
Artiklar

Allt du behöver veta om slitna däck

Att köra med slitna däck försämrar däckets egenskaper, men hur tar du reda på om dina däck är slitna? Vad säger lagen och vilka risker finns?

Läs mer
Artiklar

Vi skänker en gåva

Vi skänker en gåva till UNHCR

Läs mer