A & O Däck AB

BESÖKSADRESS

Hantverkaregatan 20
232 34 Arlöv

Visa vägbeskrivning

Öppettider
måndag
07:30 - 16.30
tisdag
07:30 - 16.30
onsdag
07:30 - 16.30
torsdag
07:30 - 16.30
fredag
07:30 - 16.30
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om A & O Däck AB

Välkomna till Däckteam i Arlöv. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

A & O Däck grundades 2015 och ni hittar oss precis intill Burlövs Center i Arlöv. Vi erbjuder inte bara tjänster inom däck och fälg utan även bilservice och plats för dina däck i vårt däckhotell. Det är smidigt och tryggt att förvara däcken hos oss. Hos oss får du hög service från början till slut tack vår personal som har bred kunskap om marknadens olika fordon. Vi arbetar med modern utrustning. Välkommen till oss!

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.