Däck & Bromsbytaren i Hbg AB

Öppettider
måndag
07:00 - 17:00
tisdag
07:00 - 17:00
onsdag
07:00 - 17:00
torsdag
07:00 - 17:00
fredag
07:00 - 16:30
lördag
stängt
söndag
stängt

Om Däck & Bromsbytaren i Hbg AB

Välkomna till Däckteam i Helsingborg. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Däck och Bromsbytaren i Helsingborg hittar du på Landskronavägen, där vi har funnits sedan 2001. Vi kan erbjuda dig all service din bil kan behöva – allt från köp av däck, skifte av däck och hjul till bilservice och hjulinställning. Vi hjälper dig med alla problem som du kan råka ut för med din bil! Eftersom vi även har en bilverkstad är vi mer än bara en däckverkstad, vi håller hög servicenivå och bryr oss om våra kunder.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Välkommen till Däckteam i Helsingborg hälsar Anne och Roman med personal.