Däck & Fälg i Trollhättan AB

Öppet idag 07:00 - 16:00
BESÖKSADRESS

Kardanvägen 66
461 38 Trollhättan

Visa vägbeskrivning

Öppettider
måndag
07:00 - 16:00
tisdag
07:00 - 16:00
onsdag
07:00 - 16:00
torsdag
07:00 - 16:00
fredag
07:00 - 16:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om Däck & Fälg i Trollhättan AB

Välkomna till Däckteam i Trollhättan. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Däck & Fälg i Trollhättan ligger på Kardanvägen 66, södra avfarten i Skogstorparondellen på E45:an. Vi startade företaget i maj 2010, är ett privatägt småföretag utan en stor däckleverantör bakom oss ,vilket innebär att vi anstränger oss ännu mer för att få nöjda kunder!

Vår verkstad erbjuder däck- och fälgservice för personbil, lastbil, lantbruksfordon/maskiner, entreprenad och motorcykel. Vi har även bilservice, hjulinställning och däckhotell. Hos oss kan man även köpa robotgräsklippare och hyra en plats för vinterförvaring av sådan! Vi säljer även gasolgrillar och arbetskläder med logos. Vi har också en Nippon gas-depå. Vi har även däckhotell och hos oss förvaras dina hjul på sin unika plats och i en miljö som optimerar däckens livslängd.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Med en bred och mångårig erfarenhet bland personalen kan vi erbjuda expertrådgivning och service till våra kunder. Vi har kunskapen och ett brett sortiment som göra att vi förse ditt fordon med rätt utrustning efter dina speciella behov.

Välkommen till Däck & Fälg i Trollhättan!