Continental

IceContact 3

Dubbdäck
Dubbdäck

Den nya standarden för vinterkörning

Dubbdäcket IceContact™ 3 är utvecklat för att ge ett fantastiskt grepp på svenska vintervägar. Därför har det två typer av dubbar som krossar isen vid inbromsning och kurvtagning, och ett nytt däckmönster som minimerar risken för vattenplaning på våta vägar. Dubbarna är fastvulkaniserade med den unika Stud Anchoring-teknologin som gör att de sitter 400% bättre i däcket.

  • Extra bra grepp på is tack vare vår nya TwinStud-teknologi.
  • Kör säkert på allt från is till slask med vårt optimerade däckmönster och speciella gummiblandning utvecklad för svensk vinter.
  • Vår Stud Anchoring-teknologi ser till att dubbarna sitter kvar i däcket och ger maximal prestanda under däckens hela livslängd.

 

Köp detta däck genom att kontakta en av våra verkstäder.
På Däckteam värdesätter vi den personliga kontakten för att ditt köp ska bli så bra som möjligt!

Hitta din närmaste verkstad

Sök verkstad var du vill i landet eller klicka på “Hämta position” för att visa verkstäder där du befinner dig

Eller
Hämta position
Continental började tillverka gummirelaterade produkter redan 1871, och har sedan 2007 legat på en stadig fjärdeplats bland världens tillverkare av gummidäck till fordon. Största delen av Continentals produktion är bildäck till personbilar. Företaget finns idag representerat över hela världen och tar till största delen råvaran till sina kvalitetsdäck för bilar från världens största gummiproducent, Thailand. Detta innebär att du alltid kan vara säker på att få högsta möjliga kvalitet på det gummi som Continental använder i sin tillverkning av last- och personbilsdäck.