Däckarna i Mellerud AB

BESÖKSADRESS

Verkstadsgatan 6
464 34 Mellerud

Visa vägbeskrivning

måndag
07:30 - 16:30
tisdag
07:30 - 16:30
onsdag
07:30 - 16:30
torsdag
07:30 - 16:30
fredag
07:30 - 16:30
lördag
Stängt
söndag
Stängt
Lunchstängt 13:00 - 13:30

Om Däckarna i Mellerud AB

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Däckarna i Mellerud hittar du på Verkstadsgatan 6, Västerråda industriområde. Detta är Melleruds äldsta däckverkstad från 1930-talet. Vi har varit verksamma sedan 1980-talet i nuvarande lokaler och har idag fyra anställda med stort kunnande och många års erfarenhet. Vi erbjuder däckservice på alla däck, från små skottkärredäck till större entreprenaddäck. Hos oss kan du även köpa fälgar från välkända varumärken. Är du trätt på att köra hjulen fram och tillbaka mellan säsongerna är du välkommen att checka in dom i vårt däckhotell där vi lovar att de förvaras under de bästa förutsättningarna.  Vi tvättar alla däck samt ger dig en rapport om däckens skick och rekommendation om nya behöver köpas eller inte. De vanligaste däcken och dimensionerna har vi ofta hemma i lager för snabbare och smidigare leverans till dig som kund.

Vi erbjuder delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Välkommen till oss på Däckarna i Mellerud!