Däckservice i Aneby AB

Öppettider
måndag
07:00 - 16:00
tisdag
07:00 - 16:00
onsdag
07:00 - 16:00
torsdag
07:00 - 16:00
fredag
07:00 - 16:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om Däckservice i Aneby AB

Välkomna till Däckteam i Aneby. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Välkomna till Däckteam, Däckservice i Aneby AB. Vi som jobbar här är Roger, Niklas, Charlie och Rickard och finns på Industrigatan 19 i Aneby. Här hjälper vi er med alla sorters däck. Från det minsta lilla skottkärre-däcket till de som väger över ett ton. I vår välutrustade verkstad monterar, balanserar, skiftar och reparerar vi däck. Lagret är välfyllt med däck i många storlekar och mönster.

På däckhotellet finns det hjul till 450 bilar, eftersom det är en tjänst som vi märker efterfrågas allt mer så skapar vi under 2015 ca 150 platser till. Med vår fullutrustade servicebil monterar och reparerar vi däck till lastbil, skog, entreprenad och lantbruk på plats hos kund, vilket innebär kortare stillestånd och mindre besvär för dig som kund. Många gånger kan vi göra det när maskinen ändå står still vilket innebär en väsentlig besparing.

Vi har under många år jobbat med DITEC Lackbehandling, ett system som behåller glansen i lacken under lång tid. Under 2015 satsar vi stort på utveckla vår DITEC lackbehandling med nya lokaler där vi får plats för 3 bilar samtidigt, allt för att få ett bättre flöde och minska väntetiden. Även här jobbar vi med alla sorters fordon och tillsammans hittar vi lösningen som är bäst för just dig.

Välkommen till Däckteam i Aneby!