Fälgar

Dags för nya fälgar? Vi samarbetar med de största fälgleverantörerna på marknaden för att kunna erbjuda högsta kvalitet, design och passform till bästa pris. Vi vi hjälper dig att välja fälgar, helt efter era önskemål och behov. Läs mer nedan!

Nya fälgar? Hitta din däckverkstad här

Fälgväljare

På Däckteam erbjuder vi ett brett sortiment av fälgar där du med hjälp av våra samarbetspartners effektiva fälgväljare smidigt kan hitta en fälg som passar din bil. Kika in hos OCL BrorsonRautamo och Specialfälgar. Du kan där enkelt mata in ditt registreringsnummer och får upp ett sortiment av kvalitetsfälgar som passar just din bil. Önskar du i stället personlig kontakt vid ditt köp och byte av fälgar hjälper vi på Däckteam dig mer än gärna.

OCL Brorssons: I över trettio år har OCL Brorssons försett bilintresserade konsumenter och återförsäljare med fälgar. Det goda anseendet OCL har på marknaden bygger på bra service och snabba leveranser med hjälp av modern logistik och teknik. Främst handlar det omderas genuina intresse för bilar, deras öga för detaljer och förmågan att omsätta alltihop till ett attraktivt sortiment för deras kunder – Det är detaljerna som gör skillnaden.

Rautamo: Välj kvalitet, välj Rautamo. I produkt, i bemötande, i utförande och i uppföljning strävar de efter att överträffa sig själva och framförallt att överträffa deras kunders förväntningar. Allt sedan starten i Sverige, augusti 2006 har de jobbat mot det målet. I sann småländsk anda har de steg för steg kommit att bli en aktör att räkna med. Deras återförsäljare finns idag i Finland, Norge, Danmark, Sverige och i de baltiska staterna. Under 2016 öppnade de ett nytt logistikcenter med kapacitet att växa än mer.

Specialfälgar: Specialfälgar AB grundades av tre målmedvetna unga män 1993. Under dessa år har de hunnit etablera sig som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 200.000 fälgar om året! De ursprungliga tre har utökats fortlöpande och är idag 28 personer. De har en lång erfarenhet och ett brett utbud där de kan erbjuda märken som Nitro Wheels, Advanti Racing, Breyton, Ballistic, Team Dynamics, BM Wheels, Image, CSP och beställningssortimenten från TSW och OZ. Specialfälgar har växt och är numera ett av flera företag inom koncernen Hertel Group, som är verksam i Norden och Baltikum.

Däckteam erbjuder fälgar  till alla applikationer

  • Personbilsfälgar
  • Husvagnsfälgar
  • Husbilsfälgar
  • Lastbilsfälgar
  • Traktorfälgar
  • Entreprenad/Industrifälgar

Fälgar – Populära tillverkare av moderna lättmetallfälgar

OCL Brorsson: Aez, Dotz, Dezent, Enzo, Mak, LND, Evocorse, Alcoa.
Rautamo: Brock, Etabeta, Rial, Vertini, Stance, R-series, GMP, Oxigin, Spath, Arcasting, BBS, Vossen.
Specialfälgar: Nitro, BM, Image, Breyton, TSW, OZ, Xlite, Speedline.