Geko Däckservice AB

Öppettider
måndag
07:00 - 17:00
tisdag
07:00 - 17:00
onsdag
07:00 - 17:00
torsdag
07:00 - 17:00
fredag
07:00 - 16:00
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om Geko Däckservice AB

Välkomna till Däckteam i Stenungsund. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Geko Däckservice ligger på Hantverkaregatan 18 vid norra avfarten i Stenungsund, mitt emot Borealis. Företaget startades 1971 och drivs idag av Markus Eriksson.

Hos oss kan du få hjälp med allt inom däck- och fälgservice för personbil, lastbil, industri, entreprenad, traktor, mc och mopeder. Vi erbjuder även bilservice, hjulinställning och jourservice med fullutrustad servicebil. På vårt däckhotell ligger dina däck försäkrade, tvättade och inspekterade inför varje säsong. Vi hör av oss om dina däck är i behov av reparationer eller du behöver nya däck. Allt för din säkerhet på vägen.

Vår erfarna och kunniga personal hjälper dig gärna med rådgivning så att du får rätt däck som passar din bil och din körstil – Vi vet vilka däck du behöver!
Hos oss kan du lita på att få hjälp med allt som rör däck och fälg och att vi dessutom anser oss ge Stenungsunds bästa service är bara en extra bonus du får som kund!

Vi erbjuder även delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam MasterCard i samband med ditt köp hos oss.

Välkommen till Geko Däckservice!