Mölnlycke Däck AB

Öppettider
måndag
07:30 - 17:30
tisdag
07:30 - 16:00
onsdag
07:30 - 16:00
torsdag
07:30 - 17:30
fredag
07:30 - 16:00
lördag
stängt
söndag
stängt

Om Mölnlycke Däck AB

Välkomna till Däckteam i Mölnlycke. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Mölnlycke Däck ligger på Åvägen 7, nära busstationen i centrala i Mölnlycke. Företaget startade 1983 och drivs idag av Peter Larsson.

Hos oss kan du få hjälp med allt inom däck- och fälgservice för personbil, mc och skottkärra. Vi erbjuder även plats på vårt däckhotell. På däckhotellet förvaras dina hjul på sin unika plats och i en miljö som optimerar däckens livslängd. Vi inspekterar hjulen inför varje säsong så att du som kund alltid kör på säkra däck.

Vi som jobbar på verkstaden har stor kunskap och lång erfarenhet och ger – förutom snabb service – gärna råd och vägledning så att du får precis de däck som passar ditt körsätt och din bil.

Välkommen till Mölnlycke Däck!