Sahlins Gummiverkstad AB

BESÖKSADRESS

Långvaksvägen 10
671 92 Arvika

Visa vägbeskrivning

Öppettider
måndag
07:00 - 16:30
tisdag
07:00 - 16:30
onsdag
07:00 - 16:30
torsdag
07:00 - 16:30
fredag
07:00 - 16:30
lördag
Stängt
söndag
Stängt

Om Sahlins Gummiverkstad AB

Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Sahlins Gummiverkstad ligger lättillgängligt i centrala Arvika på Långvaksvägen 10, 100 meter från Bilbolaget Roy Andersson och i samma byggnad som Henrys Byggmaterial. Företaget grundades 1927 och drivs idag av Petter Sahlin.

Vår verkstad erbjuder däck- och fälgservice för personbil, lastbil, entreprenad och mc. Vi utför även hjulinställning för husbil, erbjuder däckhotell för optimal förvaring av dina sommar- och vinterhjul. Vid behov finns även lånebil att nyttja. Vill du lämna däcken på vårt däckhotell, förvaras däcken i en lokal som är avsedd för just detta. Med rätt temperatur året runt är detta den optimala platsen att förvara dina däck. Vi kontrollerar även däcken inför varje däckbytessäsong och informerar dig om däckens skick och utför eventuella reparationer.
Hos oss kan du delbetala ditt köp och vi har även dygnet-runt-jour för våra kunder.

Vi som jobbar på verkstaden ger – förutom snabb service – gärna råd och vägledning så att du får precis de däck som passar ditt körsätt och din bil. Vår personal är väl utbildad, har lång erfarenhet i yrket och arbetar med ambitionen om att erbjuda en hög servicenivå.

Välkommen till Sahlins Gummiverkstad!