Däckhotell

Däckhotell för trygg, enkel och smidig däckförvaring. Checka-in dina hjul hos oss på Däckteam. Bara lämna in däcken och vi sköter resten.
Vi ser till att dina hjul sover gott och är redo för nästa säsong. Vi har däckhotell i hela landet, hitta din närmaste däckverkstad nedan.

Hitta ditt däckhotell

Ta hand om däcken rätt – checka in dom i vårt däckhotell

Det finns många saker att tänka på för att ta hand om däcken på ett korrekt sätt. Du behöver ha rätt verktyg för att lossa på fälgen och bultarna. Genom att göra rent hjulbultarna gör du det lättare för dig inför nästa däckbyte. Fyll på med ett halvt kilo lufttryck för att se till att däcken håller formen när de inte används. Sedan är det bra att göra rent däcket ordentligt innan du förvarar allihop i ett svalt och framför allt torrt utrymme. Glöm heller inte bort att märka däcken så att de kommer på rätt ställe efteråt. Låter det jobbigt? För många kan det nog vara det, att hålla koll på hela processen och dessutom göra det rätt är inte alltid det lättaste.

Checka in på vårt däckhotell

Ett bekymmer mindre med rätt däckförvaring

Med ett däckhotell behöver du inte oroa dig för detta överhuvudtaget. Ge dig själv ett bekymmer mindre och hitta ett prisvärt däckhotell som är nära dig redan idag. Med ett däckhotell så tjänar du in tiden du slipper lägga på att byta, underhålla och sedan förvara däcken själv. Dessutom sparar du in på däckkostnaderna då däcken håller längre. Kolla upp vilka däckhotell som finns tillgängliga närmast dig och håll ögonen öppna för eventuella erbjudanden eller kampanjer. Du kan även låta verkstaden balansera däcken när det är dags för bytet.

Här hittar du ditt däckhotell