Däckteam 30 år

Däckteam fyller 30 år och det firar vi med kampanjpriser och utlottning av däck och fälgar under hela Maj!

Däckteam fyller 30 år!

Detta vill vi uppmärksamma med kampanjpris på utvalt komplett hjul och utlottningar av däck och fälgar under maj.

Kampanj, till och med den 31 maj:

Under maj kan du köpa komplett hjul till kampanjpris hos din närmaste Däckteamverkstad.
Kampanjen avser komplett hjul med sommardäcket Point S Summerstar tillsammans med fälgen Rial Lucca från Rautamo. Fälgen finns i dimensionerna 16″-20″ och i färgerna polar silver alt. diam black. Kampanjpriset är 500-2 500 kr under ordinarie pris beroende på dimension.

För mer information är du välkommen att kontakta din närmaste Däckteamverkstad.

Utlottning av däck och fälgar:

Delta i våra utlottningar på vår Facebooksida Däckteam i Sverige AB för att vinna däck från Point S eller fälgar från Rautamo, Rial Lucca.
Det enda du behöver göra för att delta i en utlottning är att gå in på vår Facebooksida, gilla och dela det aktuella inlägget samt gilla vår Facebooksida.

Tävlingsvillkor:
Vi kommer att ha fyra utlottningar av däck/fälgar under maj månad, vilka kommer att publiceras på vår Facebooksida, Däckteam i Sverige AB, måndagarna 4:e, 11:e, 18:de och 25:e maj 2020. Varje följande fredag kl. 12.00 kommer en vinnare slumpmässigt att dras och presenteras med namn i ett nytt inlägg på Facebooksidan. Utlottningarna är inte är sponsrade, organiserade eller administrerade av Facebook.

Priset till vinnaren är fyra däck av märket Point S i valfri dimension upp till ett värde av 8 000 kr alternativt fyra fälgar av märket Rial Lucca från Rutamo i dimensionen upp till 17 ” till ett värde av upp till 8 000 kr. Facebookinlägget beskriver vad vinsten avser. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Inga personuppgifter sparas efter att vinnaren utsetts. Lycka till!